Başkan, “Büyüyen bir Türkiye’ye tahammül edemiyorlar”

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Bingöllüler Deneği Başkanı Ali Değirmenci ve yönetimini makamında kabul etti.

Başkan, “Büyüyen bir Türkiye’ye tahammül edemiyorlar”
banner158
banner174

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Bingöllüler Deneği Başkanı Ali Değirmenci ve yönetimini makamında kabul etti. Bingöllülerin ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluk ve memnuniyeti dile getiren Karaosmanoğlu, “Millet olarak nice zor günlerden ve engellerden geçtik. Bu ülkenin yıllardır kaderiyle oynamaya çalışıyorlar. Hem içeriden hem dışarıdan düşmanlarla mücadele ettik ediyoruz. Şu anda Türkiye’nin büyüyen ekonomisini sekteye uğratmak için dört koldan çalışıyorlar. Büyüyen bir Türkiye’ye tahammül edemiyorlar. Türkiye’de yeni bir dönemin başlamasıyla birlikte adeta kılıçlar çekildi” dedi.

 

“ALLAH’A ŞÜKÜR İMANIMIZ BÜYÜK”

Kocaeli Büyükşehri Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de katıldığı ziyarette biz taviz vermedikçe korkmadıkça daha çok üstümüze geldiler diyen Karaosmanoğlu, “Ama Allah’a şükür imanımız büyük. Hiçbirinizin şüphesi olmasın hepsinin üstesinden geleceğiz. Hak bizimledir. Şu süreçte sizlerden ricam birbirinize daha çok kenetlenin. Türkiye’de oluşabilecek en küçük çatlak bu vampirlerin işine yarayacaktır. Fırsat vermeyelim. Şu dönemde yapacağınız en iyi şey her duyduğunuza inanmamak olacaktır.  İçimize vesvese düşürmeye çalışacaklardır” şeklinde konuştu.

 

“RABBİM SİZLERİ EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİRMESİN”

Güzel Kocaeli’mizin Güzel ülkemizin insanları en iyisini hak ediyor diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyoruz. Allah’ın izniyle durmak yok yola devam. Bu gücümüzü Bingöllü kardeşlerimizde ve halkımızdan alıyoruz. Sizlerin destekleri ve önerileri bize güç veriyor. Rabbim sizleri eksikliğini hissettirmesin” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER