banner166

Başkan Karaosmanoğlu, “Geleceğin Mesut Barış’ları yetişiyor”

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Kuruçeşme Mesut Barış İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Karaosmanoğlu, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla herkese teşekkür etti.

Başkan Karaosmanoğlu, “Geleceğin Mesut Barış’ları yetişiyor”
banner158
banner174
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kuruçeşme Mesut Barış İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Karaosmanoğlu, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla herkese teşekkür etti. Eğitimin her daim yanında olduklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, gençliğe hizmet etmiş nice güzel insanların bu dünyadan göç ettiğini de söyledi. İzmit İmam Hatip Lisesi'nin efsane müdürü, öğrencilerinin “kral” lakabıyla sevdiği Kocaeli’ndeki eğitim camiasının önemli isimlerinden biri olan Mesut Barış’ın 67 yaşında hayatını kaybetmesinin kentimiz için çok büyük bir eksik olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu okulumuzda geleceğin Mesut Barış’ları yetişiyor. İnsanlık için taşın altına koyan neslin imarı konusunda sorumluk alan Mesut Barış hocamızı bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.

 

“ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN EĞİTİMİ İÇİN”

Kocaeli’ndeki İmam Hatip camiasında hizmete kendisini adamış Mesut Barış’ın ortaya koyduğu eserleri ve yetiştirdiği gençlerin bugün ülkemizde büyük sorumluluklar aldığını da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi için bizde Mesut Barış hocamız gibi davamıza sahip çıkıyoruz. Bu dava güzel insanların yetişmesi, Türkiye’nin her alanda ileriye gitmesidir” açıklamasını yaptı.

 

“HİZMETLERİNE AYNI AŞKLA DEVAM EDİYOR”

İzmit Kuruçeşme Mesut Barış İmam Hatip Lisesi’nde kurulan satranç ve spor alanlarını gezen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, öğrencilerle çektirdiği renkli fotoğraflar da dikkat çekti. Öğrencilerin yakın ilgisine aynı şekilde karşılık veren Karaosmanoğlu, “Çocuklarımızın geleceğe damga vuracaklarına yürekten inanıyorum. Başarılı olacaklar ve geleceğe damga vuracaklar. Kentimizdeki İmam Hatip camiasının tüm şehri ve ülkeyi kapsayan yaklaşımı ve nesle olan hizmet çabasını da yakından takip ediyorum. Kentimizdeki gençlik çalışmalarında sorumluluk alan yapısıyla da hizmetlerine aynı aşkla devam ediyor. İşte bu okuldan mezun olacak yavrularımız başarılı, bilimi ülkemizde yükselten ve geleceğin teknoloji hâkim değerlerini bilen gençlerin yetişeceğine yürekten inanıyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER