Çocuklar HERGES ile çok eğlendi

Yakın zamanda kurulan Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES), okul bahçelerinde gerçekleştirdiği şenlikler ile çocukları çok sevindirdi

Çocuklar HERGES ile çok eğlendi
banner158
banner174

Körfez Yukarı Hereke Mahallesi’nde bulunan Rıfat Ilgaz, Uzun Pınar, Yukarı Hereke ve Vatan İlkokularında Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği ile Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle “Okul Şenliği” düzenledi. Kısa süre önce kurulan Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES), Yukarı Herekeli çocuklara okullarda düzenlediği etkinliklerle unutulmayacak bir gün yaşattı.

YETİŞKİNLERDE ÇOCUKLUĞUNU HATIRLADI
Dört okulda aynı anda yapılan ve yarım gün süren şenlikte öğrenciler badmintonda topunu düşürmemeye, dart yarışında hedefi on ikide vurmaya çalıştılar. Halat çekme yarışmasına öğrencilerin yanı sıra yetişkinlerde katıldı. Şenlikte ayrıca yakan top, 3 sayılık basketbol atışı, yüz boyama, atletizm yarışı, bahçe satrancı gibi etaplarda öğrenciler gönüllerince eğlendi. Tüm öğrencilerin yüzünü boyadığı şenlikte çocukların kendi boyları kadar olan taşlarla bahçe satrancında birbirilerine rakip oldular. Öğretmen ve Dernek üyelerinin de öğrencilerle birlikte eğlendiği şenlikte öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Düzenli olarak etkinliklerine devam edecek olan Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) Okul Şenliği’nden bir sonraki etkinliği sinema etkinliği olacak. Yine öğrencilere yönelik olarak planlanan sinema gösterimine yetişkinlerde katılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178