banner166

‘’Ekonomik saldırıyı birlikte püskürtüyoruz’’

Kartepe Maşukiye’de esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye’ye yapılan ekonomik saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘’Ekonomik saldırıyı birlikte püskürtüyoruz’’
banner158
banner174

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Maşukiye’de esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Dünya, ülke ve kent gündeminin değerlendirildiği ziyaretler sonrası Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye büyümeye devam ediyor. Tüm döviz manipülasyonlarına rağmen ülkemiz ekonomi alanında gelişmesine devam ediyor, edecek. Millet olarak esnaflarımızla, KOBİ’lerimizle ve sanayicimizle Türkiye’ye yapılan bu saldırıyı geri püskürtüyoruz. Başarılı olacağız çünkü millet olarak kendimize güveniyoruz. Büyükşehir Belediyesi bu noktada sorumluluk alıyor, üreticimizin ve esnaflarımızın taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriyor” açıklamasını yaptı.



 

“KOCAELİ’DE Kİ POZİTİF YATIRIM DEVAM EDİYOR”

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de eşlik ettiği ziyaretlerde yaşanan samimi diyalogları, vatandaşlarımızla her günkü bütünleşmesinin güzel örneklerinden vurgusu yaparak açıklamalarına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımızın Kasım ayı içerisinde de ikinci 100 günlük icraat programı açıklanacak olmasını da bu anlamda çok önemlidir. Türkiye’deki ve Kocaeli’de ki pozitif yatırım devam ediyor. Kentimizde bizde yatırımın ve üretimin destekçisiyiz. İş dünyamıza ve esnaflarımıza dönük sıkı işbirliğimizi tüm kurumlarımızla sürdürüyoruz. Kentimizin tamamında köylerimizi, ilçe merkezlerimizi, mahallelerimizi ve üretim merkezlerini her fırsatta geziyorum. Büyük bir moralle ülkemiz ekonomisinin gelişmesi için çabanın sürdüğünü görmek beni çok mutlu ediyor. İnsanımız, ülkesine ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hükümetine güveniyor” ifadelerini sarf etti.



 

“EKONOMİMİZ BÜYÜMEYE, ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR”

Kocaeli’nin üretim kapasitesi ve yeteneğiyle Türk ekonomisine büyük katkı sunduğunu da dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye, Kocaeli’nin sanayinin başkenti olması nedeniyle uluslararası yatırımcılara da güven verdiğini görüyoruz. Çalışanlarımızın üretim becerisi ve çalışkanlığı ile Kocaeli, ekonomimize büyük etkisi olan merkezlerinden birisidir. Türkiye, ikinci çeyrek de yüzde 5,2 oranında büyüdü. Bu çok önemlidir çünkü yaşadığımız her türlü zorluklar, dışarıdan ve içeriden yaşanan olumsuzluklara rağmen büyüme kaydettik. Ekonomimiz büyümeye, üretmeye devam ediyor. Kocaeli’de bunun en önemli destekçisidir” şeklinde konuştu. Kartepe ilçesine yapılan ve çehresini değiştiren yatırımların artarak devam edeceğini de belirten Karaosmanoğlu, “Turizm alanında Maşukiye bu alanda gelişimini sürdüren bir merkez konumundadır. Esnaflarımızla birlikte bu gelişime önem veriyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER