banner166

Erzurumlularda hedef eğitim ve gençlik

Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Birliktelikte özellikle gençlik üzerine yapılacak projeler ele alındı.

Erzurumlularda hedef eğitim ve gençlik
banner158
banner174
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetimi makamında konuk etti. Samimi ve bir o kadar da istişare içerisinde gerçekleşen görüşmede, vakıf başkanı Önal, kent geneline yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Önal ayrıca, ortak hedefler doğrultusunda dünyada güç sahibi bir Türkiye’nin oluşması için Kocaeli Erzurumlular Vakfı olarak, kent genelinde eğitim ve gençlik seferberliği başlatacaklarını da dile getirdi. Erzurumlular Vakfı’nın koyduğu bu güzel hedef için çok mutlu olduğunu söyleyen Karaosmanoğlu, “Erzurumlular kendilerine yakışanı her fırsatta yapıyorlar. Eğitim ve gençlik üzerine kendilerine koydukları bu hedef doğrultusunda her daim yanlarında olacağız” dedi.

 

“NESLİMİZE SAHİP ÇIKAN, PROJE ÜRETEN STK’LARI KUTLUYORUM”

Her şeyin devletten beklenemeyeceğini, sivil toplum kuruluşları olarak kendilerine de sorumluluk düştüğünü özellikle söyleyen Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’nin genelinde çocuklar ve gençlik üzerine hayata geçirdiği projelerle tüm Türkiye’ye örnek olduğunu belirtti. Önal “İbrahim Başkanımız, Kılavuz Gençlik projesiyle başlayan süreçte Bilgi Evlerinden Akademi Liseye, Akademi Üniversite’den tüm eğitim projeleriyle geleceğin güçlü nesillerine dokunmuştur. Kalplerinde vatan ve bayrak sevgisiyle donanan gençlerimiz, her alanda dünyada söz sahibi olacak atılımları da gerçekleştirmektedirler” diye konuştu. STK’ların eğitim ve gençlik üzerine ortaya koydukları stratejilerinin ve hedeflerinin destekçisi olacaklarını Kocaeli Erzurumlular Vakfı’nın ziyareti nedeniyle bir kez daha belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Neslimize sahip çıkan, onlarla derlenen ve proje üreten STK’ları kutluyorum” açıklamasını da yaptı.

 

ÖNAL, “GÜÇLÜ TÜRKİYE, GENÇLİKTEN GEÇMEKTEDİR”

Şehrin tamamını kuşatıcı hizmetlerle her kesime eşit hizmet eden Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Biz STK’lara da önemli görevler veren ve vizyon gösteren İbrahim Başkanımız, bize eğitim ve gençlik alanında yeni hedefler çizmemize de vesile oldu. Artık şunu net olarak biliyoruz ki büyük ve güçlü Türkiye, gençlikten geçmektedir. Artık ülkedeki tim STK’lar bu alana yoğunlaşmalı, taşın altına elini sokmalıdırlar. Kocaeli Erzurumlular Vakfı olarak temel hedefimiz, gençlerimizin geleceğin şartlarına uygun olarak yetişmelerini, örf ve adetlerimizi bilmeleri, kültür yumağın içerisinde bilim ve teknolojiyle harmanlanmalarıdır. Erzurumlular olarak artık bu hedef doğrultusunda çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER