Gölcük'te Narkotik Grup Amirliği Törenle Açıldı

Kocaeli Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde birincisi Gebze’de açılan Narkotik Grup Amirliği’nden sonra ikincisi ise Gölcük ilçesinde açılışı gerçekleştirildi.

Gölcük'te Narkotik Grup Amirliği Törenle Açıldı
banner158
banner174
 
Açılış programına;
Vali Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslancanbaba, Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel ve STK tesmcileri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gençler bizim geleceğimiz. İlçemizde açılışını yaptığımız Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Amirliğinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ardından konuşan İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, “Görevlerimizden biri devletimiz ile vatandaş arasında itimat bağını güçlendirmek. Suçu işlenmeden önlemek ise temel amacımızdır. Gençlerimizi zararlı amaçlardan korumaktır. Ebeveynleri farkındalıkları geliştirmek için eğitim çalışmalarını artırarak devam edeceğiz” dedi. 
Tipioğlu konuşmasını, “Uyuşturucuda alan hakimiyetini sağlamak için, İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun talimatı ile Ankara'da Narkotik Suçlarla Daire Başkanlığı kuruldu. Gebze’de Darıca ve Çayırova’ya hizmet verecek Narkotik Grup Amirliği kuruldu. Artan bir ivme ile çalışmaları sürdürüyoruz. Şimdi ise Karamürsel, Başiskele, Gölcük lokasyonunda alan hakimiyetini sağlamak amacıyla Narkotik Büro amirliği kuruldu. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadeleri ile sonlandırdı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2019, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER