banner166

Kar Timleri, Kartepe zirve yolunu sürekli açık tutuyor

Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri, Kartepe zirve yolunda başlayan kar yağışı ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar Timleri, Kartepe zirve yolunu sürekli açık tutuyor
banner158
banner174

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri, dün gece itibariyle etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte kentimizin önemli turizm merkezi Kartepe zirve yolunda yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptı. Ekipler karın yolda buzlanma oluşturmaması ve kaymalara neden olmaması için gece boyu kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriliyor.  Yapılan çalışmalar ile araçların yol güvenliği sağlanıyor.

 

KARTEPE YOLU AÇIK

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını devam ettiriyor. Büyükşehir Belediyesi tuz depolama şantiyesinde tuz, kullanıma hazır olarak bulunduruluyor. Kartepe zirve yolunda hazır kıta bekleyen ekipler, yolu tuzlama ve küreme çalışmalarıyla sürekli açık tutuyor.

 

GECE BOYUNCA ÇALIŞTILAR

Zirve yolunda Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler gece boyunca karla mücadele etti. Çalışmalarda tuzlama kamyonu, grayder, jcb kepçe kullanılarak yollarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER