banner166

Karamürsel’de ulaşım konuşuldu

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç, “Konuşa Konuşa” programları kapsamında Karamürsel’in ulaşım sorunlarını konuşmak üzere vatandaşlarla buluştu

Karamürsel’de ulaşım konuşuldu
banner158
banner174
 Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç, “Konuşa Konuşa” programları kapsamında Kent Meydanı Köprülü Kavşağı Projesi başta olmak üzere ilçenin ulaşım, alt yapı, üst yapı projelerini anlatmak için vatandaşlarla buluştu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, daire başkanları ve yetkililerin eşlik ettiği “Konuşa Konuşa” programında Genel Sekreter Yardımcısı Alkaç, Karamürselli vatandaşların istek ve taleplerine cevap verdi.

 

EN KISA ZAMANDA BİTECEK

Vatandaşlar ile buluşmada konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “2004’te büyükşehir olduğumuz günden beri bir anlayış çerçevesinde Büyükşehir Belediyemizden büyük hizmetler alıyoruz. Kent Meydanı battı çıktı projemiz, 2014 seçim beyannamemizde İbrahim Başkanımız ile birlikte beraber söz verdiğimiz projelerden bir tanesiydi. Yıllarca konuşulan ve yapılması hayal gibi gözüken bu projemizde sizden biraz sabır bekliyoruz. Bu projelerin hepsi ileride rahatlığımız için yapılıyor. En kısa zamanda bitirilmek üzere bir çalışma azmi var. Bu şekilde ilerlediği sürece en kısa zamanda bitecektir” dedi.

 

BİRLİKTE ÇÖZÜM BULACAĞIZ

Genel Sekreter Yardımcısı Alkaç ise konuşmasında “Bugün burada vatandaşlarımızla birlikte ulaşım, alt yapı ve üst yapı projelerimizi anlatıyor ve konuşuyoruz. Bu toplantımızın amacı ilçemizde yaptığımız çalışmalar hakkında sizleri bilgilendirmek, dertlerinizi ve sorunlarınızı dinlemek, dertlerinize ve sorularınıza elimizden geldiğince birlikte çözüm bulmak. Bizim için en önemlisi halkımızla birlikte ortak hareket etmektedir” diyerek ulaşım ile ilgili projelerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.


PROJELER YERİNDE İNCELENDİLER

Vatandaşla buluşmasında Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç, gerçekleştirdiği sunum sonrası beraberindeki büyükşehir yetkilileri ile özellikle ulaşım ile ilgili soruları cevapladı. Tüm soruları ayrı ayrı not alan büyükşehir yetkileri buluşmanın ardından ilçede yapımı devam eden projeleri gezerek, yerinde inceledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER