banner166

‘’KO-MEK, Halk Üniversitesidir’’

Başkan Karaosmanoğlu, yoğun programlarının arasında kurs merkezlerini ziyaret ederek kursiyerlerle biraraya geldi

‘’KO-MEK, Halk Üniversitesidir’’
banner158
banner174
 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yoğun iş temposunun içerisinde bulduğu her fırsatta, KO-MEK kurs merkezlerini ziyaret ederek, kursiyerlerle bir araya geliyor. KO-MEK’e katılarak derdini, sıkıntısını, hastalığını unutan insanların olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “KO-MEK bu kentin Halk Üniversitesidir” dedi.

 

ÖZAK EŞLİK ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu, yoğun mesaisi sırasında bulduğu fırsatı değerlendirerek KO-MEK Kurs Merkezleri’ni ziyaret etti. Mevlana, Mehmet Ali Paşa, Tepeköy ve Yenişehir KO-MEK Kurs Merkezleri’ne giden Başkan Karaosmanoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve AK Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı Zekeriya Özak eşlik etti.

 

BAŞKANDAN KURSİYERLERE ANLAMLI TEŞEKKÜR

Başkan Karaosmanoğlu ziyareti sırasında kurs merkezlerindeki Yabancılar için Türkçe, Kur’an-ı Kerim, Kuaförlük, Yaş Pasta Yapımı, Nevresim Takımları Dikimi ve Filografi Tekniği sınıflarına konuk oldu. Ders devam ederken, karşılarında Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nu gören kursiyerler her zamanki gibi bu ziyaretten oldukça mutlu oldu. Kursiyerlerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, kendilerinden bir istekleri bulunup bulunmadığını sordu. Kursiyerlerin “Allah sizden razı olsun. KO-MEK bizim ikinci evimiz oldu” sözlerini duyan Başkan Karaosmanoğlu, “Burada teşekkürü hak eden sizlersiniz. 15 yıldır artan bir ilgiyle KO-MEK’e sahip çıktınız. KO-MEK bu nedenle sizlerindir” şeklinde konuştu.

 

KO-MEK VATANDAŞLARIMIZA BİR İLAÇ GİBİ

Başkan Karaosmanoğlu, sohbet sırasında KO-MEK’in vatandaşlar üzerindeki olumlu etkileri konusuna değindi. Kurslara katılan birçok insanın derdini, üzüntüsünü hatta hastalığını unuttuğunu anlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Birçok kursiyerimizle sohbetimde görüyorum ki, KO-MEK vatandaşlarımıza adeta ilaç gibi gelmiş. Eğitim almak için geldiği yerde sevgi, ilgi ve dayanışma görmüş. Bazısı gözyaşını buradaki arkadaşlarıyla silmiş, hayata bağlanmış. Bu güzellikleri duymak da bize mutluluk veriyor. Bu nedenle KO-MEK bu kentin Halk Üniversitesidir” dedi.

 

GENEL SERGİ YİNE ÇOK BAŞARILI OLACAK

Başkan Karaosmanoğlu, ziyareti sırasında kursiyerlerin ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini inceledi. Kursiyerleri ve onları yetiştiren usta öğreticilerini kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, geleneksel KO-MEK sergisinin bu yıl da son derece başarılı olacağını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER