''Kocaeli Bilim Merkezi Örneği'' TÜBİTEM’de anlatıldı

‘2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı’na katılan Müzeler Şube Müdürü Dr. Hülagü, Kocaeli Bilim Merkezi hakkında önemli bilgiler verdi

''Kocaeli Bilim Merkezi Örneği'' TÜBİTEM’de anlatıldı
banner158
banner174
Türkiye’de bilim ve teknolojiyi yaygınlaştırmak ve geliştirmek, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren paydaşları bir araya getirmek amacıyla Bursa’da düzenlenen ‘2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri (TÜBİTEM) Konferansı’na Kocaeli Bilim Merkezi adına Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürü Dr. Kemal Taha Hülagü katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle gerçekleşen konferansa katılan Dr. Hülagü, ‘’Bilim Merkezlerinde Sürdürülebilirlik ve Kocaeli Bilim Merkezi Örneği’’ hakkında bir konuşma yaptı.

 

HÜLAGÜ İLGİYLE DİNLENDİ

Dinleyiciler tarafından ilgiyle dinlenen Dr. Hülagü, ayrıca bilim merkezleri, müzeler, özel sektör ve kamu temsilcileri, bilim merkezi ile ilgili çalışmalar yürütmekte olan akademisyenler ve öğretmenlerin katılım sağladığı konferansta Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi hakkında önemli bilgiler verdi. Konferansın kapsamını Toplum 5.0 ve Bilim Merkezleri, Bilim Merkezleri ve İş Birlikleri, Bilim Merkezleri Sergi Tasarım ve Üretim Süreçleri, Bilim Merkezlerinde Sürdürülebilirlik, Bilim Merkezlerinde Etkinlikler ve Bilim İletişimine ilişkin konular oluşturdu.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER