Kocaeli Şehir Tiyatroları’ndan ‘’Hamlet’’ geçti

Kocaelili seyircilerin katılımıyla gerçekleşen ‘’Kulis Saati’’ adlı söyleşinin konuğu, Hamlet oyununun başrol oyuncusu Bülent Emin Yarar oldu.

Kocaeli Şehir Tiyatroları’ndan ‘’Hamlet’’ geçti
banner158
banner174
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, William Shakespeare’in en çok oynanan oyunlarının başında gelen Hamlet’i Kocaeli’nde ağırladı. SDKM büyük sahnede seyirciyle buluşan oyun, Kocaelili tiyatroseverlerin büyük beğenisini topladı. Hamlet oyunun matinesinden sonra başrol oyuncusu Bülent Emin Yarar, seyircilerin  katılımıyla ‘’Kulis Saati’’ adı altında, oyuna dair söyleşi gerçekleştirdi.

 

KOCAELİLİLER HAMLET’İ ÇOK SEVDİ

İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Hamlet oyunu, Kocaeli’de de oynandı. Seyirci tarafından çok sevilen oyunun başrol oyuncusu Bülent Emin Yarar, söyleşi programı gerçekleştirdi. “Bundan 14 yıl önce Hamlet’i oynama düşüncesi ortaya atıldı” diyerek konuşmasına başlayan Yarar, oyunun oynandığı şehirlerden bahsetti.

 

“İZMİT BENİM KARDEŞ TİYATROMDUR”

İzmit’te seyirciyle buluşmanın kendisini heyecanlandırdığını belirten Yarar, “Kocaeli’de Shakespeare’i paylaştığım için çok mutluyum. Devlet Tiyatrosu için İstanbul’da çalışmaya başladım ama İzmit’te benim kardeş tiyatromdur. Bu durum hiç değişmedi hala da öyle görüyorum” dedi. Seyircilerden gelen soruları da içtenlikle yanıtlayan Bülent Emin Yarar, “Çok sık Kocaeli’ye gelemiyorum ama bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım” diyerek sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER