Kocaeli'de aranan 3 kişi yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde işlediği çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

 Kocaeli'de aranan 3 kişi yakalandı
banner158
banner174

Alınan bilgiye göre İzmit'te farklı tarihlerde işlediği yağma, hırsızlık ve yaralama gibi 9 ayrı suçtan yargılanan Tamer B, yargılandığı mahkemece 15 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

Kararın onanmasının ardından aranmaya başlanan Tamer B, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından Tavşantepe'de bulunan evinde gözaltına alındı. 

Uyuşturucu ticareti yapmak ve bulundurmak suçundan yargılanan Ramazan A. ise 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kararın onanmasının ardından aranmaya başlanan ve cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Ramazan A, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından Tavşantepe'de bulunan evinde yakalandı.

Uyuşturucu ticareti yapmak ve bulundurmak suçundan yargılanan İran uyruklu Magıd S.D. de yargılandığı mahkemece 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ayrıca cezaevi firarisi olduğu öğrenilen şüpheli, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından Yenişehir Mahallesi'nde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER