Kocaeli'de ki dev firma iflas etti!

Orman ürünleri alanında Kocaeli’de faaliyet gösteren Marmara Dengizekler şirketi, yaşadığı mali darboğazı aşamayınca iflas etti

Kocaeli'de ki dev firma iflas etti!
banner158
banner174

Türkiye'nin önemli orman ürünleri imalat ve satışçısı konumunda bulunan Marmara Dengizekler Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, hacizlere karşı 2018 yılında koruma talebinde bulundu. Mahkeme, şirket ile ilgili konkordato kararı verdi. Konkordato süreci sonrası mali darboğaz aşamayınca, firma ile ilgili iflas kararı verildi. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen dava sonucunda, Marmara Dengizekler Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile ilgili 13 ocak tarihi itibariyle ifasına karar verildi. 

80 YILDIR SEKTÖRDE
Orman ürünleri alanında 4 nesildir faaliyet gösteren Marmara Dengizekler, Erzurum'da küçük bir işletmeyle ticarete başladı. 80 yılı aşkın süredir sektörde olan şirket, çoğunluğu orman ürünleri olmak üzere, MDF üzerine PVC kaplama ve laminat dolap, parke, laminat masa tablası, mutfak tezgahı imalatı yapıyor. Şirketin ayrıca İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da çeşitli üretim tesisi, depo ve satış mağazaları da bulunmakta.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178