Kocaelililer Serdar Ortaç’ın şarkılarıyla yaza veda etti

Büyükşehir tarafından düzenlenen Seka Yaz Konserleri kapsamında konser veren Serdar Ortaç, şarkılarını binlerce Kocaeliliyle birlikte söyledi

Kocaelililer Serdar Ortaç’ın şarkılarıyla yaza veda etti
banner158
banner174
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Seka Yaz Konserleri kapsamında düzenlenen konserde eğlenceli hitleri ve romantik klasikleriyle Türk Pop Müziği’nin en önemli isimlerinden Serdar Ortaç, şarkılarını alanı dolduran binlerce Kocaeliliyle birlikte söyledi. Büyükşehir Belediyesi, Yaz Konserlerini muhteşem bir finalle tamamladı. Birbirinden keyifli, klasik olmuş parçalarından oluşan repertuvarı, sahne enerjisi, birbirinden etkileyici dans koreografileri ile görsel bir şova dönüşen konserde Serdar Ortaç, Kocaelili sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

 

SAHNE PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

Sekapark uçurtma tepesini dolduran binlerce Kocaelilinin cep telefonu ışıklarıyla romantik parçalara eşlik ederek oluşturduğu görsel şov görülmeye değerdi. 1994 yılından bu yana 19 albüme, sayısız besteye imza atmış Serdar Ortaç, sevilen şarkılarını alanı dolduran Kocaelililerle birlikte söyledi. Sahne performansıyla göz dolduran sanatçı, Cımbız isimli son albümünden de şarkılar seslendirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER