KOTO-ABİGEM Co-Matching online iş görüşmelerine 32 Ülkeden 262 firma katıldı

Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda düzenlenen Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliği KOTO Eğitim Salonunda gerçekleşti.

KOTO-ABİGEM Co-Matching online iş  görüşmelerine 32 Ülkeden 262 firma katıldı
banner158
banner174
 Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda düzenlenen Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliği KOTO Eğitim Salonunda gerçekleşti.

COVID-19 salgını sebebiyle b2match platformu üzerinden online olarak gerçekleşen etkinliğe; makine, metal, plastik, kauçuk, elektrik – elektronik, ağaç ve orman ürünleri, ilaç ve tıbbi ekipmanlar, iş güvenliği elbiseleri ve karavan imalatı sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalar katıldı.

262 firmanın katıldığı etkinliğe; Fransa, Almanya, Portekiz, İsrail, İspanya, Hollanda, Belçika, Yunanistan, İtalya, Ukrayna, Rusya, Romanya, Finlandiya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kazakistan, Sırbistan, Kosova, Kuzey Makedonya, Moldova Cumhuriyeti, Bulgaristan, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Litvanya, Çin, Malezya, Pakistan, Filipinler, Nijerya, Gana, Uganda ve Uruguay’dan firmalar ilgi gösterdi. Türk firmalar yabancı firma temsilcileri ile online görüşmelerde bulunarak, olası işbirliklerini değerlendirdiler.

Gerçekleşen ikili görüşme sayısı: 433 görüşme

Katılan firma sayısı: 130 Türk, 132 yabancı firma olmak üzere toplam 262 firma

Tercüman sayısı: 8 (İngilizce, Rusça, Bulgarca, İtalyanca dillerinde tercüme)


Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2021, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178