Kullanılmayan fabrika deposunda yangın çıktı!

KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde, döşeme ve zemin kaplaması üretimi yapılan, şu an kullanılmayan fabrikanın hurda malzemelerinin bulunduğu deposunda yangın çıktı.

Kullanılmayan fabrika deposunda yangın çıktı!
banner158
banner174
 KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde, döşeme ve zemin kaplaması üretimi yapılan, şu an kullanılmayan fabrikanın hurda malzemelerinin bulunduğu deposunda  saat 17.30 sıralarında yangın çıktı. İtfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, olay anında fabrika deposunda oldukları belirlenen 5 şüpheli gözaltına alındı. Fabrikadan dumanların yükseldiğini gören çevredekiler durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler yanan hurda zemin kaplama ürünlerinin bulunduğu depo yangınına su ve köpük sıkarak müdahalede bulundu. Yangın yaklaşık bir saat içerisinde kontrol altına alındı. Olayla ilgili Sakarya'da hurdacılık yapan ve fabrikaya girdikleri tespit edilen 5 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

 
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Şu anda boş olan ve kullanılmayan zemin kaplama ve döşeme malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı. İtfaiye yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışması yapıyor. Yangına neden oldukları şüphesi üzerine Sakarya'da geri dönüşüm işi yaptıkları belirlenen ve fabrikaya giren 5 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı.? dedi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2021, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER