Personele “Yatırım ve Performans İzleme Sistemi” eğitimi

Kurumsal Gelişim personellerine “Yatırım-Performans İzleme Sistemi” hakkında eğitim verildi  

Personele “Yatırım ve Performans İzleme Sistemi” eğitimi
banner158
banner174

 

Daire Başkanlıklarının yıl bazında taahhüt ettikleri yatırım ve hizmetlerin, mali ve fizik uygulanabilirliğinin takip edildiği “Yatırım-Performans İzleme Sistemi” hakkında Büyükşehir Belediyesinin ilgili personellerine eğitim verdi. Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanlığı tarafından Meclis Salonu’nda verilen eğitime, dairelerin  kurumsal gelişim temsilcilerinden oluşan 25 personel katıldı. Sistem hakkında örnekler verilerek anlatılan eğitimde, sistem hakkında ayrıntılı bilgiler de aktarıldı.

 

HEDEFLERİN TAKİP VE DEĞERLENDİRİLMESİNDE KOLAYLIK

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen bilgilendirme ve eğitim programında Strateji Geliştirme Şube Müdürü Burak Otyam, performans yönetim sisteminin işleyişinde ve yönetiminde, etkin rol oynayan kurumsal gelişim temsilcileriyle birlikte yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Otyam temsilcilere üstlendikleri görevin kritik öneminden ve sistemin Büyükşehir Belediyesine sağlayacağı kolaylıklar üzerinde durdu.

 

YATIRIM - PERFORMANS İZLEME SİSTEMİ ANLATILDI

Eğitimde, ayrıca Yatırım-Performans İzleme Sistemi’nde yatırımların ve performans göstergelerinin veri girişlerinin nasıl yapılacağını örneklerle anlatıldı. Daire temsilcilerinin sorularının ve taleplerinin dinlenmesinden sonra eğitim sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER