banner166

Polis'den Hırsız Kapanı Operasyonu

Kocaeli'de bazı suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunanlara yönelik operasyonda 38 kişi gözaltına alındı. Kaynak: Polis suçluları tek tek kapana sıkıştırdı

Polis'den Hırsız Kapanı Operasyonu
banner158
banner174
 Kocaeli İl Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 'Hırsız Kapanı' uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamanın Kocaeli ayağında, çeşitli suçlardan aranması bulunan 38 kişi yakalandı. Ülke genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen Hırsız Kapanı uygulaması kapsamında, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet ve Özel Harekat polislerinin de aralarında olduğu 331 personelle uygulama gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında, daha önce belirlenmiş çok sayıda ikamet ve adreste aramalar yapıldı.

Şüpheli görülen şahıslar üzerinde de GBT sorgulaması yapıldı. Yapılan uygulamada hırsızlık, yaralama, cinsel taciz, uyuşturucu ticareti yapma gibi çeşitli suçlardan 1 ila 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası ile aranması olan 38 kişi yakalandı. Ayrıca aramalarda 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilirken, alkollü araç kullandığı tespit edilen bir sürücüye 2 bin TL para cezası uygulandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2018, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER