Saadet Partisi Gençlik Kolları Yemen için meydanlar’da

2015 Mart ayından beri Yemen'de yaşanan karışıklık sonucu insanlık krizi gün geçtikçe derinleşiyor.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Yemen için meydanlar’da
banner158
banner174
 

2015 Mart ayından beri Yemen'de yaşanan karışıklık sonucu insanlık krizi gün geçtikçe derinleşiyor. Sefalet ve açlık krizinin kol gezdiği Yemen'de 2015 yılından bu yana devam eden iç savaşta, çoğu çocuk olmak üzere 50 binden fazla sivilin hayatını kaybettiği belirtiliyor. 

 

"İnsanlık İşgal Altında! Dünya Kör Sağır" diyen Saadet Partisi Gençlik Kolları da 18 Kasım'da Türkiye genelinde meydanlara ineceğini duyurdu bununla birlikte Saadet Partisi İl Gençlik Kolları’da konu ile alakalı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yapılan basın açıklamasında Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan DURTAŞ “Öncelikle hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyor, davetimize icabet ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün çağdaş yezitlerin Kerbela’ya çevirdiği Yemen için, susuzluktan öldürülen Hüseyinler için ve zalimlere karşı kıyam etmek için bu meydandayız.dedi.

Burada ifşa ediyoruz:

Yemen’deki bu acımasız kıyımın sebebi; zalimlerinbitmek bilmez ihtirasıdır,
Emperyalizmin doymak bilmez açgözlülüğüdür,

Siyonizm’in arzı mevut arzusudur,

ABD’nin kibirli saldırganlığıdır,

Avrupa’nın ikiyüzlülüğüdür,

Birleşmiş Milletlerin gerçek yüzüdür,

Ve Müslüman ülkelerdeki koltuk sevdalılarının işbirlikçi tutumudur.

Biz, Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak

Latif Gökhan DURTAŞ; Biz, Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yeryüzünde kime yapılırsa yapılsın zulmün ve zalimin karşısında olacağımızı, kimden gelirse gelsin iyinin, doğrunun, faydalının ve hakkın yanında olacağımızı buradan ilan ediyoruz. İslam Birliği’ni kurmak ve Yeni Bir Dünya’yı inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER