SEDAŞ son günlerde takdir ediliyor!

Yoğun kar altında her türlü koşulda kesintisiz enerji veren Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş vatandaşlardan ve kurumlardan tebrik alıyor.

banner174

 

Yoğun kar altında her türlü koşulda kesintisiz enerji veren Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş vatandaşlardan ve kurumlardan tebrik alıyor.

Kar yağışında, yağmurda, fırtınada vatandaşın bugüne kadar bedduasını alan SEDAŞ’a ne oldu da vatandaşın duasını alır oldu?

SEDAŞ özel olmasına rağmen işin mutfağından gelen Gebze’den Bolu’ya hizmet veren ve bu hizmetin içinde olup sistemsel yapılan yeniliklerin proje bazında bizzat içinde bulunan, konusuna vakıf, liyakatli yöneticileri atamasıyla sıkıntıları minimuma indirerek müşterilerinden takdir toplamaya başladı.

Elektrik Mühendisi olan Gökmen Hasançebi’yi 1 Ağustos 2020 tarihinde Kocaeli bölge müdürü olarak atama yapılmasıyla SEDAŞ tam yerinde bir karar vermiş oldu.

Kocaeli bölge müdürü olan Gökmen Hasançebi göreve başlamasıyla vatandaşların yaşadıkları sorunlara, aksaklıklara vakıf olan muhtarlarla iletişim kurarak düzenli olarak görüşmeler ve sahada aksaklıkların meydana geldiği ve gelebileceği noktalar üzerinde çalışmalar ve yatırımları planlayarak yaşanan sorunları minimuma indirmiş oldu.

Mesaisine sorunların yaşandığı sahada başlayan Kocaeli Bölge Müdürü Gökmen Hasançebi ve ekibi vatandaştan kısa sürede tebrik almayı başarmış oldu.

Bizler de, dağ bayır, kar çamur dinlemeden her türlü iklim şartlarında arama kurtarma ekipleri gibi çalışarak kesintisiz hizmet vermeye çalışan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş bünyesinde çalışanlara bizler de diyoruz ki; yolun açık olsun Gökmen Hasançebi… Allah yardımcınız olsun SEDAŞ ekibi…

Kocaeli Tarım İl Müdürlüğü çalışanı tarafından sosyal medyada paylaşılarak beğeni rekoru kıran SEDAŞ’a teşekkür içeren video mesajı.

Video Link: https://youtu.be/nuumDKYN5F4

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER