banner166

Tarhan'dan Basın Açıklaması!

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli’nin Derince ilçesine bağlı Fatih Sultan Mahallesi’nde bulunan ve Çenedere Mesire Alanına uzanan Çenedere Caddesi’nde 2 yıldır süren alt yapı yol çalışmalarını Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a sordu.

Tarhan'dan Basın Açıklaması!
banner158
banner174

 VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Tarhan, “Seçim Bölgemde yol çalışmalarının bitmemesi nedeniyle mahalle sakinlerini isyan ettirmiştir. Kapı pencere açamadıklarını ve toz dumana karıştıklarını belirten mahalleliler, çocuklarının da bu yüzden defalarca kez hasta olduğunu öne sürmüştür.

İlgililerin ve yetkililerin mahalleye hiç uğramadığını ve şikâyetlerine cevap alamadıklarını iddia eden mahalle sakinlerinin sorunlarının ivedilikle çözülmesi gerekmektedir.” dedi


TAŞERONA YAPTIRILAN İŞLERİN SORUNU BİTMEK BİLMİYOR

Tahsin Tarhan, Belediye bünyesinde yapılan işler eğer taşerona veriliyorsa mutlaka sorun çıkıyor.  Taşeron sistemiyle bazı yandaş firmalar zengin edilmek istenirken vatandaşların talepleri göz ardı ediliyor. İki senedir bitirilemeyen bir yol çalışması vatandaşa yapılan en büyük ayıptır.” Dedi.

 SEÇİM ZAMANI 1 AY HİZMET, DAHA SONRA HEZİMET

Tarhan, “Her fırsatta yol yaptık diye açıklamalar yapan iktidar yetkilileri ne hikmetse, söz konusu Kocaeli’deki bitmeyen yollar ve kavşaklar olduğu zaman maalesef durumu göz ardı etmeyi tercih ediyorlar.

Defalarca dile getirdik, Konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi Gündemine Taşıdık, Hatta Bitmeyen Yolların Özellikle Gebze Bölgesine verdiği zararın araştırılması için önerge bile verdik. Ancak yetkililer maalesef iş işten geçtikten sonra sadece seçim yatırımı olarak vatandaşa hizmet etmeyi tercih etti. Bunun en güzel örneğini olmayan metroya durak tabelası yaparak gösterdiler. Vatandaşa Hizmeti sadece seçim zamanı yapmaktan ve yapıyormuş gibi gözükmekten derhal vazgeçilmelidir.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2018, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER