Usta Oyuncu Hayatını Kaybetti!

Tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu, Büyükada'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu, 71 yaşında hayatını kaybetti.

Usta Oyuncu Hayatını Kaybetti!
banner158
banner174
Sanatçı, bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye  kaldırılmış, tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Enis Fosforoğlu'nun kızı tiyatro sanatçısı Seren Fosforoğlu ise 6 gün  önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün çıktık hastaneden diye  sevinirken tekrar geri döndük hastaneye. Kabus yaşadık ailecek tekrar. Doktorlar  iyi diyor, iyi olacak diyor. İyi olacaksın babacığım. Babalar gününü ayrı  geçiriyoruz ama çıktığında bana söz ver bu fotoğraftaki gibi atlı karıncaya  bineceğiz." ifadelerini kullanmıştı.


Sanatçı Enis Fosforoğlu'nun kardeşi başarılı oyuncu Ferdi Merter  Fosforoğlu da dokuz ay önce yaşamını yitirmişti.
Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını  kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için yarın (Pazartesi) tören düzenlenecek. Sanatçı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları  Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde gerçekleştirilecek tören 11.00'de başlayacak.

Fosforoğlu'nun yeğeni oyuncu ve yazar Almula Merter Churm'un sosyal  medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, törenin ardından İstanbul Moda  Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2019, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER