Vali Yavuz'dan şehit yakınları ve gazilere övünç madalyası

Kocaeli Valiliği Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreninde konuşan Vali Seddar Yavuz, “Büyük Türk milleti sizlere minnetini her zaman her yerde gösterecektir” dedi

Vali Yavuz'dan şehit yakınları ve gazilere övünç madalyası
banner158
banner174

 


Kocaeli Valiliği tarafından Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni Akçakoca Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Tören Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra  Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ümit İlbaylı, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, , Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan, Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık,  gaziler ve şehit yakınları katıldı.

"MAZLUMLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreninde konuşan Vali Seddar Yavuz “Hepimiz kutsal değerler için mücadele eden bu uğurda şehit ve gazi olmaktan geri durmayan büyük bir milletin ferdiyiz. Bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var. hem 1071’i hem 1453’ü içine sindiremeyenler Kurtuluş Savaşı’na kadar bu milleti topraklardan atmak istemiştir. Her kim harekete geçerse geçsin biz iddiamıza sahibiz. Biz mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

"83 MİLYON EVLADINIZ VAR"

Vali Yavuz sözlerinin devamında, “Aziz şehitlerimiz manevi olarak yanımızdadır. Büyük milletler her zaman vefalıdır. Biz onları hep gönlümüze yazarız. Sizler evlatlarınızı kaybettiniz ama bugün 83 milyon evladınız var. Büyük Türk milleti size minnetini her zaman her yerde gösterecektir” dedi. Vali Yavuz’un konuşmasının ardından  şehit yakınlarına ve gazilere övünç madalyası ve berat takdim etti. Törene katılamayan Malul Gazi J.UZM.ÇVŞ. Muhammet Alkır’a ve Şehit J.UZM.ÇVŞ. Recep Çetin kanuni varisi kızı Gökçen Çetin’e madalyaları ve beratları daha sonra teslim edilecek.  

DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VE BERATI ALAN İSİMLER

Kent protokolünün katılım gösterdiği törende Şehit J.UZM. ONB. Osman Gazi  Çetingöz kanuni varisi baba Kerim Çetingöz, Şehit J.UZM.ÇVŞ. Recep Çetin kanuni varisi kızı Gökçen Çetin , Şehit J.UZM.ÇVŞ. Dursun Pampal kanuni varisi kızı Elif Eslam Pampal, Malul Gazi J.UZM.ÇVŞ. Muhammet Alkır  Malul Gazi J.UZM.ÇVŞ. Şaban Demirel , Malul Gazi J.UZM.ÇVŞ. Kenan Dede, Vazife Malulü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Adem Albay , Malul Gazi Jandarma Astsubay II. Kademe Başçavuş Mustafa Özdemir Devlet Övünç Madalyası Ve Beratı aldı.



Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178