Yeni Valisi Yavuz'dan anlamlı mesaj

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kocaeli Valiliği’ne atanan eski Ordu Valisi Seddar Yavuz, tebrik etmek amacıyla şahsına çiçek göndermek isteyenlerin çiçek paralarını yardıma muhtaç çocuklar için toplanmasını istedi.

 Yeni Valisi Yavuz'dan anlamlı mesaj
banner158
banner174
 


Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle Kocaeli Valiliği’ne atanan Seddar Yavuz, kensini tebrik etmek isteyerek çiçek yollamak isteyenlere bir öneride bulundu. Çiçek göndermek isteyenlerin çiçeğe verecek oldukları paraları Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın hesabına atmalarını bu sayede de biriken paraların da yardıma muhtaç çocuklar için harcanmasını önerdi.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklama şu şekilde;

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ordu Valiliği görevinden ilimize atanan Valimiz Sayın Seddar Yavuz; kendisini tebrik etmek amacıyla çiçek gönderme düşüncesinde olan dostlarımızın, toplumun dezavantajlı kesimine (öksüz, yetim, engelli ve sokakta çalıştırılan çocuklar, vb.) yardımda bulunulabilmek üzere çiçeğe ödeyecek oldukları ücreti,aşağıda hesap numarası bildirilen  Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait Vakıflar Bankası İzmit Şubesi hesabına yatırmalarını arzu etmektedirler.

Kamuoyunun takdirine ve bilgisine saygıyla sunulur.


         KOCAELİ VALİLİĞİ

Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

 Vakıflar Bankası İzmit şubesi

İban No: TR960001500158007286765866

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178