‘’Yurdum Öğrencileri’’ spor şöleni başlıyor

Büyükşehir tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen organizasyonda yurtlarda kalan öğrenciler, spor şöleni ile kıyasıya mücadele edecek

‘’Yurdum Öğrencileri’’ spor şöleni başlıyor
banner158
banner174

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği “Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni” için yarın (4 Aralık Salı)açılış seremonisi düzenlenecek. Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan tören saat 19.00’da başlayacak. Törene, şölende mücadele verecek olan takımlar katılarak, izleyenler için mini spor gösterileri yapacak. Açılış töreni, basketbol şov ile taçlandırılacak.


 

7 BRANŞTA YARIŞILACAK

Kocaeli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ödüllü organizasyonun yurt elemeleri bu hafta itibariyle tamamlandı. Şölende, yurt elemelerinden başarı ile çıkan takımlar mücadele verecek. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Spor Şöleni’nde futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşları yer alırken bu yıl bu branşlara badminton ve geleneksel okçuluk branşları eklendi.


 

4 ARALIK’TA BAŞLAYACAK

Müsabakalar 4 Aralık - 25 Aralık tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün muhtelif spor salonlarında gerçekleştirilecek. Nisan ayının başında bölge finalleri gerçekleştirilirken şölenin Türkiye finalleri ise Nisan – Mayıs aylarında gerçekleşecek. Organizasyonda başarılı olan takımlara, eşofman takımı, şort-tişört ve tişört hediye edilecek.

 


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER