banner166

Hadi Öldürsene Canikom Yaşlılar İçin Sahnelenecek

BİLKAR Tiyatro Topluluğu, Hadi Öldürsene Canikom’u 21 Mart’ta, Darıca YASDER işbirliğinde yaşlılarla dayanışma için sahneleyecek

Hadi Öldürsene Canikom Yaşlılar İçin Sahnelenecek
banner158
banner174

 BİLKAR Tiyatro Topluluğu, Hadi Öldürsene Canikom’u 21 Mart’ta, Darıca YASDER işbirliğinde yaşlılarla dayanışma için sahneleyecek.

BİLKAR Tiyatro Topluluğu iki ay aradan sonra Aziz Nesin’in ölümsüz eseri Hadi Öldürsene Canikom’u bu sefer yaşlılar haftası kapsamında, yaşlılarla dayanışma için sahneleyecek. Kudret Sekban başkanlığındaki Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde, dernek yararına sahnelenecek oyuna ilgi çok yoğun. 21 Mart Çarşamba günü akşamı Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler için yeniden perde açacak oyunun başlama saati 19.30.

Oyunun davetiyeleri oyun gününe kadar BİLKAR’dan ve YASDER’den, oyun günü ve saati Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki gişeden temin edilebilecek. Oyun için rezervler YASDER’in 0535 9423 91 16 ve 0262 745 68 86 numaralı telefonları ile BİLKAR’ın 0535 719 85 42 numaralı telefonlarından da kabul edilecek.

 Abbas Kırçıl’ın Yönetmenliğinde

BİLKAR Tiyatro Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Abbas Kırçıl’ın yönetmenliğini üstlendiği oyunda rolleri Derya Ağdaş(Bayan Siyen), Emek Nalbant (Menekşe), Fatih Erdaş (Havagazı Memuru), Berk Pesen (Gazeteci) ve Kasım Tulumtaş (2. Havagazı Memuru) paylaştı. Oyunda sahne amirliğini Gülse Kalyan üstlendi.

 Hadi Öldürsene Canikom’a Dair

 Yalnız yaşayan iki komşu Bayan Siyen ve Menekşe… Yalnızlıkta buluşan ve birbirlerine can yoldaşı olan iki kadın. Birbirlerine oynadıkları küçük oyunlar ve anılarla hayatlarına renk katmaya çalışırken radyodan yapılan küçük bir anons hayatlarını değiştirir. Şehirde kendini havagazı memuru olarak tanıtan ve yalnız yaşayan kadınlara tecavüz edip daha sonra da onları öldüren bir cani dolaşmaktadır. Peki ya cani onların evine de gelir ya da gelmezse… Sonuna kapı çalınır ve gelen havagazı memurudur ama hangi havagazı memuru…

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER