Kaan Duru'nun Kitabı Çıktı!

Uğur GENCER/ Gebzeli yazar Kaan Duru’nun baskıya girmeden piyasada sorulmaya başlayan “Bana bir son lazım” isimli kitabı okurlarıyla buluştu.

Kaan Duru'nun Kitabı Çıktı!
banner158
banner174
 

Gebzeli yazar Kaan Duru’nun baskıya girmeden piyasada sorulmaya başlayan  “Bana bir son lazım”  isimli kitabı okurlarıyla buluştu.

Yazar Kaan Duru’nun kitabı, Bana bir son lazım ( Bu ölüm olmamalı) kitap tanıtımına önümüzdeki günlerde Radyo ve Tv ekranlarında sıkça şahit olacaksınız.

Pandemi nedeni ile imza kampanyası yapamadığını, okurlarıyla buluşamadığını belirten Kaan Duru okurlarıyla buluşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

Yapımcılardan Teklif Var!

Kaan Duru, Bana bir son lazım ( Bu ölüm olmamalı) kitabına ünlü yapımcılardan teklifler geldiğini, görüşmelerin devam ettiğini bu nedenle açıklamanın şimdilik erken olduğunu en kısa sürede sürprizi okurlarıyla paylaşacağını belirtti.

Kaan Duru kimdir?

1991 doğumlu olan Duru Aslen Karadenizli olup Kocaeli Gebze’de yaşamaktadır. Halkla ilişkiler ve Adalet Mezunu olan Kaan Duru şiir, felsefe edebiyat meraklısı olup Bana bir son lazım ( Bu ölüm olmamalı) kitabının yazarıdır.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER