Başkan, ‘’Oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ercan Büyükbaş ile birlikte gelen heyeti makamında konuk etti.

Başkan, ‘’Oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz’’
banner158
banner174

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ercan Büyükbaş, Ulaşlı Yalı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Tosun ve Yavuz Sultan Selim Muhtarı Eda Yetkin’i makamında kabul etti. Görüşmede gençlik ve spor hizmetleri ele alınırken atılacak adımlara dönük fikirler de ifade edildi. Büyükşehir olarak kent genelinde gençlere ve kadınlara dönük eğitim, kültür ve spor hizmetlerine büyük önem verdiklerine değinen Karaosmanoğlu, “Gençlik noktasında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarına ayrı bir önem ve değer veriyoruz. Çünkü sizler gibi onlar da gençlik için taşın altına elini sokuyorlar” dedi.

 

“HALKI İÇİN ÇALIŞAN STK’LARIMIZ OLDU”

Göreve geldiğimden bu yana sizlerle birlikte nice güzel, nice hayırlı işe imza attık vurgusu da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “STK’larımızla el ele verdik, gece gündüz çalıştık. Bu güzel kentimizi gençlik alanında hak ettiği konuma ulaştırmak, daha da yaşanılır bir hale getirmek için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Her yönümüzle daha modern ve örnek bir kent konumuna ulaştık. Spor salonları, kültür merkezleri, altgeçitler, köprüler ve daha niceleri ile Kocaeli’yi adeta hizmetle kuşattık. Burada en büyük gücümüz yine halkı için çalışan STK’larımız oldu” ifadelerini sarf etti.

 

“ÜSTESİNDEN GELMEYİ BİLİRİZ EVE'LALLAH”

Gençliğin dönüşümü sivil toplum kuruluşlarımızın desteği olmadan asla başaramazdık hatırlatması da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sizler gibi samimiyetle çalışan güzel insanlar, güzel işler başardı. Allah daim etsin. Allah hepinizden razı olsun. Emeklerinize sağlık. Şunu da ifade etmek isterim ki şer odakları provokasyonla, darbeyle yapamadıklarını şimdi dövizle gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Bizim birliğimizde, kardeşliğimizde, bu güzel vatanımızda gözü olan sözüm ona ortaklarımız, silahla kanla başaramadıklarını şimdi ekonomimize balta vurarak gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Ama başarılı olamıyorlar, olamayacaklardı zaten.

Ama bizler Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Yüce Allah’ımızın da yardımıyla bunun da üstesinden gelmeyi biliriz.Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “Oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaret yapılan karşılıklı gençlik üzerine istişarelerin ardından sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER