Giresunlular Davet Etti

Ankara'da milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kocaeli Giresunlular Federasyonu Başkanı Süleyman Karaman ve beraberindeki heyet mayıs ayında İzmit'te gerçekleşecek Giresun Günleri için davette bulundu.

Giresunlular Davet Etti
banner158
banner174
 Kocaeli Giresunlular Federasyonu öncülüğünde, federasyon başkan ve yardımcıları, , federasyon yönetim kurulu üyeleri ve dernek başkaları, mahalle muhtarları Ankara’da milletvekillerini hayırlı olsun ziyaretine gittiler. 

Kocaeli Giresunlular Federasyonu Başkanı Süleyman Karaman başkanlığındaki ziyaret heyeti Ankara’da çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi. Giresun Heyeti, Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Cumhuriyet Halk Partisi Giresun  Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu’nu ziyaret ettiler. Giresun heyeti, milletvekillerine yayınladıkları dergilerden verirken, İzmit’in pişmaniyesi ve Giresun’un fındığından ikram etmeyi de ihmal etmediler.

BİLGİNDİRDİLER VE DESTEK İSTEDİLER

Kocaeli Giresun Federasyon başkanı Süleyman Karaman yaptığı açıklamada, “Kocaeli bölgesinde tespit ettiğimiz halkımızın sorunlarını bir de bizim gözümüzden bilgilendirmek, hemşehrilerimizin yoğun olarak yaşadığı bölgelerde bize ulaştırılan sorunların çözümü konusunda destek istemek ve de görevleri nedeni ile sayın milletvekillerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için Ankara ziyaretlerini gerçekleştirdik. Ülkemizin en örgütlü federasyonlarından biri olan federasyonumuz elbette hemşehrilerimizin de yaşadığı kentlerin gelişmesi, daha iyi yaşanabilir olması için çaba gösterirken, diğer illerden insanlarımızla kardeşlik bağlarını güçlendirmeye çalışırken kendi güzel gelenek ve yöresel özelliklerini de yaşatmaya çalışmaktadır. Ziyaretimiz, başkaları adına konuşmak değil  ama  bir anlamda tüm kardeşlerimizin sorunlarının da aktarılması demektir. Çünkü aynı kentlerde aynı sorunları yaşıyor ve aynı havayı soluyoruz. Tamamen iyi niyetli ve dostane ziyaretlerdir. Gereken ilgiyi gösterdikleri için tüm sayın milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Federasyon Başkanı Karaman,  milletvekillerini Mayıs ayında İzmit’te  ikincisini yapacakları Giresun Günleri  etkinliğine davet ettiklerini de vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER