Tarikat Şeyhleri

Neresinden başlasam aklım almıyor.

Tarikat Şeyhleri
banner158
banner174
 Mustafa İslamoğlu’nun adı internet ve gazete haberlerinde küçük çocuğa tecavüz olayıyla anılıyor. Ciddi bir mürit kitlesi var, cemaati kalabalık gözüküyor, takipçileri çok. Mehmet okuyan diye biriside dünürüymüş diyorlar. Babası oğlum Müslüman değildir diyormuş. Ben internet haberlerinin yalancısıyım sonuçta ortada b babasının röportajı var.
Aklım almıyor biraz aptalım zahir.
Abdülaziz Bayındır diye bir hoca cemaati çok müritleri kalabalık. Allah geleceği bilemez diyor. Ben dinledim canlı olarak. Bir doçent canlı yayında soruyor Afyoncu. Allah Murat Bardakçının beş gün sonra ne yapacağını bilebilir mi diyor? El cevap Allah bilemez diyor. Allah Ne yapacağını bilemez diyor.
Şaşkınlığım son haddinde aklım almıyor.
İskender Evrenosoğlu bana altmış dört ayet indi diyor. Devlet planlama teşkilatından. Çok müridi var teşkilatı sağlam cemaati kalabalık. Çok balgam çıkarıyor seyirci karşısında.
Aklım almıyor hayırlısı olsun diyorum.
Hüseyin Atay. Yaşar Nuri’nin hocasıymış. Takipçileri çok. Allah Hüseyin Ataya iltimas geçmiş diyor Nuri Efendi.
Kafam karışıyor bu şeyh ve hocalara şaşırıyorum.
Adnan Oktar. Namı  diğer Harun Yahya mahlasıyla yazan cemaat cemiyet lideri.
Kalabalık  varlıklı bir mürit kitlesi ,şirin kedicikleri, İslam’ı taşıdığı o yüce incelikler gülümsetiyor beni. Arada kolasının geç getirilmesi olmasa sorun yaşanmayacak.
Aklım almıyor zekâm geri zahir.
Bir tarikat şeyhi Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah Efendi imiş Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın miadı doldu emaneti Davutoğlu’na verdik diyor. Havalimanından müritleri eşliğinde yüksek sesli ilahiler eşliğinde dışarı çıkıyor.
Zekâmı, aklımı, fikrimi, muvazenemi, geri getirin.
Bizi aydınlatacak din adamları, müftüler, kahır ekser inşaat, arsa, arazi, yurt, kurs, imam lojmanı müftü lojmanı müftülük sarayı yapmakla meşguller.
Ne desem bilemiyorum. Galiba en inançlı adam benim.
Koyunun olmadığı yerde keçiye.
 
 
 
 
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 22:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER