banner166

By Expert Oto Ekspertiz açıldı.

By Expert Oto Ekspertiz açıldı.

 By Expert Oto Ekspertiz açıldı.
banner158
banner174

Kartepe ilçesinin genç girişimcilerinden Enes Ak ve "Şahintürk Oto"nun tecrübeli ustası Burhan Şahin ortaklığı ile kurulan "By Expert Oto Ekspertiz" Kartepe ilçesi Köseköy, İstasyon Mahallesi Ankara caddesi No 117'de D-100 Karayolu Köseköy Işıklar mevkiinde kuruldu. Son sistem modern teknolojiye sahip ekipmalarıyla açılışını yapan Ak ve Şahin, özellikle ikinci el araç almayı düşünenlerin en büyük güvencesi By Expert’in olacağı belirtti.


 " By Expert Hayırlı Olsun"

Marmara Üniversitesi İllahiyat Fakültesi Türk Din Musikisi Anabilim Dalı Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Din Musikisi Bölümü Başkanı Prof.Dr.Ahmet Hakkı Turabi'nin duaları ile Kartepe Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz ve Kocaeli Minübüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt "By Expert Oto Ekspertiz" kurdelasını birlikte "Hayırlı olsun" dilekleriyle kestiler. Oldukça kalabalık davetli topluluğunun hazır bulunduğu törende pilav-tavuk kavurma ,ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

Kartepe ilçesi Köseköy, İstasyon Mahallesi Ankara caddesi No 117'de D-100 Karayolu Köseköy Işıklar mevkiinde kurulan "By Expert Oto Ekspertiz" son sistem modern teknolojiye sahip ekipmalarıyla birlikte açılışı gerçekleştirildi.

Kartepe ilçesinin genç girişimcilerinden Enes Ak ve yine "Şahintürk Oto"nun tecrübeli ustası Burhan Şahin ortaklığı kurulan "By Expert Oto Ekspertiz" özellikle ikinci el araç alacakların en büyük güvencesi olacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2017, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER