banner166

Akademi Hastanesi’nde dördüz mutluluğu

Emel Hatice Özen ve Mustafa Özen çiftinin dördüzlerinin sağlık durumu gayet iyi.

 Akademi Hastanesi’nde dördüz mutluluğu
banner158
banner174

Kentimizin kaliteli sağlık hizmeti anlamında en iyi hastanelerinden biri olan Akademi Hastanesi dördüz kardeşlerin sevincini yaşıyor. Gebelik sürecinin 28. haftasında dünyaya gelerek, oldukça riskli bir dönem geçiren ve yaklaşık 4 aydır yenidoğan ünitesinde yoğun bakımda tedavi görüyordu. Emel Hatice Özen ve Mustafa Özen çiftinin dördüzlerinin sağlık durumu, şimdilerde ise gayet iyi. Tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi olan ailenin dördüzler dışında 2 çocuğu daha bulunuyor.

 TEDAVİ SÜRÜYOR

29 Mayıs tarihinde Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Yaşar Çeğil ve ekibi tarafından gerçekleştirilen sezeryan sonrası erken doğum sebebiyle yeni doğan yoğun bakım servisine alınan ve Uzm. Dr. Tijen Karslı ve ekibi tarafından takipleri yapılan bebeklerden üçü taburcu olurken bir bebeğin ise tedavisine hala devam ediyor. Tedavi sürecinde Zümra Eva 1000 gr’dan 3500 grama, Eymen Atlas 880 gramdan 4300 grama, Zümra Rana 1100 gramdan 4600 grama, Ezel Aras ise 1100 gramdan 3800 grama yükseldi.

KIRMAN: TEBRİK EDİYORUM

Konuyla alakalı bir açıklama da yapan Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Kırman: “Akademi Hastanesi olarak bunlar, çok önemsediğimiz ve bizleri çok mutlu eden olaylar. Dünyaya yeni bir bireyin katılması için verilen mücadele gerçekten çok etkileyici. Gösterdikleri özveri ve mesleklerine olan bağlılıkları sebebiyle de başta yenidoğan ünitemiz olmak üzere tüm hastane personelimizi tebrik ediyor, dördüzlerimize de uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER