Deniz Baykal'dan, Sirmen’e ziyaret

Deniz Baykal'dan, Sirmen’e ziyaret

 Deniz Baykal'dan, Sirmen’e ziyaret
banner158
banner174
Kocaeli'de bir dizi ziyaretler ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın evlilik merasimi için gelen CHP eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tedavi gördüğü hastanede Sefa Sirmen’i ziyaret etti. 

Kocaeli'de bir dizi ziyaretler ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın evlilik merasimi için gelen CHP eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, İZGAZ davasından tutuklanan ve bir süredir Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören eski milletvekili ve eski belediye başkanı Sefa Sirmen’i CHP Kocaeli Örgütüyle birlikte ziyaret etti.

 UMARIM SAĞLIĞINA KAVUŞUR

Deniz Baykal ayrıca Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmekte olan 100 yaşındaki Hasan Malkoçoğlu’nu ziyaret etti. Malkoçoğlu’nun İsmet İnönü’nün eski başçavuşu olduğu belirtildi. Hasta ziyaretleri sonrası hastane çıkışı açıklamalarda bulunan Deniz Baykal, “Sefa Bey’in durumunun iyi olduğunu gördüm. Umarım kendisi biran önce sağlığına kavuşur ve en kısa sürede aramıza katılır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178