Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne Dr. Ferhan Uğur Atandı

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Ferhan Uğur’a görevinde başarılar diledi.

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne Dr. Ferhan Uğur Atandı
banner158
banner174

07.03.2018 tarihinde İlçe Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim törenine; Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar; Uz.Dr. Mürsel Durmaz, Op.Dr. M.Coşkun Güler, Op. Dr. Onursal Varlıklı, Başkan Yardımcısı Mustafa Tekin, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Erkan Çelik ve çalışan personeller katılım sağladılar.

KARAMÜRSEL İLE İLGİLİ ÖNEMLİ SAĞLIK PROJELERİ
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Ferhan hanım yaklaşık 8 yıldır bu görevde ve kendisini başarılı çalışmalarıyla tanıyoruz. Gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tekrardan bu göreve devam etmesini uygun gördük. Karamürsel ile ilgili ciddi ve önemli sağlık projelerimiz var. Karamürsel Devlet Hastanesi ek binası ve hastane modernizasyonu, yeni Aile Sağlığı Merkezlerinin planlanması ve birinci ve ikinci basamak sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi anlamında bir çok projemiz var. Tabi Karamürsel ilçemizin emeklilerinde yoğun olarak tercih ettiği yerleşik bir yapısı var. Dolayısıyla burada kronik hastalıklar biraz daha fazla ön planda. İnşallah önümüzdeki dönemde bu hastalıklara yönelik özel çalışmalarımız olacak. Karamürsel ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

DR. FERHAN UĞUR KİMDİR?
1979 Beyşehir-Konya doğumludur. 2003 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2014 yılında Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans bölümünü bitirdi. 2004-2007 yılları arasında Karamürsel Kızderbent Sağlık Ocağında, 2007-2010 yılları arasında Karamürsel 2 Nolu Sağlık Ocağında görev yaptı. 2010 yılından itibaren Karamürsel Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulunan Dr. Ferhan Uğur evli ve 1 çocuk annesidir.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178