Sağlığın patronları belli oldu!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünde görev yapacak olan başkan, başkan yardımcıları, uzmanlar ve hastane başhekimleri atamaları tamamlandı. Hangi isimler hangi kurumda görev aldı belirlendi.

 Sağlığın patronları belli oldu!
banner158
banner174

Yapılan değişimin ardından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünde görev yapacak olan başkan, başkan yardımcıları, uzmanlar ve hastane başhekimleri atamaları tamamlandı. Bilindiği gibi, Türkiye Kamu Hastaneleri ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu çıkarılan bir KHK ile kapatılmış ve  Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlikleri tüm görev ve yetkilerini İl Sağlık Müdürlüğüne devredilmişti.2 ilçe sağlık müdürünün ise 8 tanesi atanmış diğerleri de birkaç gün içinde atanacağı belirtildi. Kocaeli İl Sağlık Başkanı Dr. M.Coşkun Güler oldu Yardımcıları da Öztürk Kupşen ve Mustafa Tekin oldu. Halk Sağlığı başkanlığına Dr. Faruk Demirhan geldi. Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Aşı oldu. Kamu Hastaneleri Başkanlığına Dr. Mürsel Durmaz getirildi, yardımcılıklarına da  Dr. Mustafa Serkan Şenel ve Işık Çelik atandı. Sağlık Hizmetleri/İlaç ve Tıbbi Cihaz başkanı da Dr. Onursal Varlıklı oldu, yardımcılıklarına da Dr. Şeref Kasımoğlu ve Ömer Şahan getirildi.

 İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLERİ

Gebze: Dr. Şakir Saldırıcı, Çayırova: Dr. Atıf Deniz atandı, diğer ilçelerin birkaç gün içinde atanması bekleniyor.

HASTANE BAŞHEKİMLERİ

Darıca Farabi Devlet hastanesine Doç Dr. Mustafa Güneş atandı. Gebze Fatih Devlet hastanesi başhekimliğine ise geçtiğimiz aylarda  Dr. Gökhan Nalbant atanmıştı görevi devam ediyor. Dilovası Devlet hastanesi başhekimi Op.Dr. Ömer Naci Yılmaz, Derince  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ise Doç. Dr. Hüseyin şaşkın oldu. Darıca ADSM Başhekimi Dt. Eray Ünaldı.

Resim:

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne Eski Derince Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş getirildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER