banner166

Üreme sağlığı emin ellerde

Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Üreme Sağlığı Eğitim Merkezi’nde sağlık personellerine yönelik yapılan Üreme Sağlığı Eğitimleri ve RİA Sertifika programları hızla devam ediyor.

  Üreme sağlığı emin ellerde
banner158
banner174

Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Üreme Sağlığı Eğitim Merkezi’nde sağlık personellerine yönelik yapılan Üreme Sağlığı Eğitimleri ve RİA Sertifika programları hızla devam ediyor. Anne ve bebek ölümlerinin azaltılmasında, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesinde çok önemli bir adım olan üreme sağlığı ve RİA eğitimlerinin 20 Nisan 2018 tarihinde tamamlanan programında eğitimcilere belgeleri Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından verildi.

Uz. Dr. Berna Ayakta Şerifi, Dr. Serap Gültekin, Dr. Ferit Yıldız, Hemşire Hüsniye Şanlı, Ebe Devrim Güller Yıldız tarafından verilen eğitimlerde üreme sağlığı, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar, gençlere yönelik üreme sağlığı hizmetleri, aile planlaması ve güvenli annelik konularını anlatıldı.

İlimizde "Cinsel sağlık ve Üreme Sağlığı" hizmetlerinin kalitesini, sunulabilirliğini ve erişilebilirliğini arttırmak amacıyla, sahada çalışan sağlık personelimize yönelik olarak yapılan eğitim sonunda katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER