65. Hükümet, Güvenoyu Aldı

65. Hükümet, Güvenoyu Aldı

 65. Hükümet,  Güvenoyu Aldı
banner158
banner174
Başbakan Binali Yıldırım'ın kurduğu 65. Hükümet için güven oylaması yapıldı. 65. Hükümet kullanılan 453 oyun 315'ini alarak Meclis'in güvenoyunu almış oldu.

TBMM Genel Kurulu'nda, bugün AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım başkanlığında kurulan 65. Hükümet ile ilgili güven oylaması yapıldı. 65. Hükümet kullanılan 453 oyun 315'ini alarak Meclis'in güvenoyunu almış oldu.

SABAH KAHVALTI VERDİLER

AK Parti TBMM Grubu, 65. Hükümetin güven oylaması öncesinde bakan ve milletvekillerine kahvaltı verdi.

Grup Başkanlığından milletvekillerine yapılan duyuruda, yarın saat 11.00'de TBMM Genel Kurulunda yapılacak 65. Hükümetin güven oylaması öncesinde, Genel Kurula yetişmede sorun yaşamamaları için tüm bakan ve milletvekillerinin programlarını Ankara'da olacak şekilde yapmaları istendi.

DOKUNULMAZLIK OYLAMASINDA DA KAHVALTI VERMİŞLERDİ

TBMM üyeler lokantasında saat 10.00'da verilen kahvaltıya davet edilen milletvekilleri ve bakanlardan, saat 11.00'de açılan Genel Kurul'da görüşme yapılmaksızın doğrudan güven oylaması yapılacağından, gerekli hassasiyeti göstermeleri talep edildi.

AK Parti, dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa değişikliği teklifinin 2. turu öncesinde de milletvekillerine kahvaltı vermişti.

Başbakan Yıldırım'ın kısa bir teşekkür konuşma yapması bekleniyor. Güven oylamasının ardından hükümet Anıtkabir'i ziyaret edecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178