AK Parti'de gündem, BAŞKANLIK

AK Parti’nin genişletilmiş birim başkanları toplantısı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve kısa bir süre önce hizmete açılan Kadıköy Düğün Salonu’nda yapıldı.

AK Parti'de gündem, BAŞKANLIK
banner158
banner174
 AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti’nin çiçeği burnunda MKYK üyesi, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, İl Birim Başkanları, İlçe İcra Kurulları, İlçe Başkanları ve Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının yer aldığı 280 parti yöneticisi katıldı.

ŞAŞAALI SOFRA YERİNE, FAKİR SOFRASINA
AK Parti İl Başkanı Ceyhan, “Büyükşehir Belediyesi’nin 2 yıl önce yapımını başlatıp hizmete açtığı bu salonda toplantı yapmayı düşündük; böyle güzel salonu İzmit’e kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.  Mayıs ayında AK Parti teşkilatlarının hareketli günler geçirdiğini belirten Ceyhan, “Yeni Genel Başkanımız Binali Yıldırım ile ‘Durmak yok yola devam parolası’ ile çalışmalara devam edeceğiz. AK Parti Kocaeli Teşkilatları, partimizde çok büyük değişiklikler oldu, en ufak bir sıkıntı olmadı, bu kadar büyük değişimi başka bir parti yapamazdı. MKYK’de Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün’ün bıraktığı yerden hizmetlere devam edecek. Fikri Işık’a yeni görevi Milli Savunma Bakanlığı’nda başarılar diliyoruz. Bakanlar Kurulu’nda Kocaeli’den birisinin olması bizi mutlu etti.” diye konuştu.Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine, ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirten Ceyhan, iftar yemeklerinde, riya olmadan kalpten gelecek duygularla, şaşalı sofralardan çok ihtiyaç sahiplerinin sofrasında geçirmek istediklerini söyledi.

“BAŞKANLIK  SİSTEMİ ŞART”
Şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan AK Parti MKYK üyesi, TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu, “Ülkemizin birliği beraberliği için cumartesi sabahı buraya geldiniz, teşekkür ediyoruz.” dedi.  Teröristlerin topluca teslim olduğunu, IŞİD’e ait mevziler vurulduğunu ve terörle mücadelede kararlı olduklarını belirten Katırcıoğlu, şunları söyledi: "Büyük kongrede, Kocaeli Gençlik Kollarının damga vurması, Kocaeli’nin farkını ortaya koydu. Gençleri tebrik ediyorum; sadece tezahürat yapmıyorlar, çok güzel projeleri var. Bayrak değişimi yapılan çok güzel kongrede yaşadık. Türkiye, halkın deyimiyle, Tayyip’in partisini gördü. Kongremiz; sivil anayasa ve başkanlık sisteminin habercisi oldu. Cumhurbaşkanımız, Kocaeli ziyaretinden çok mutlu ayrıldı. Parlamenter sistem bu ülkeye dar geliyor, başkanlık sistemine geçilmelidir; Hacı Murat değil, 4x4 çeker bir araçla yolumuza devam etmemiz lazım. Sosyal Belediyecilik hizmetlerinde Türkiye’ye örnek projeleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Kadınlar plajı sadece muhafazakar kadınlar için değil, her kesimden böyle bir plaj için talepler geliyordu.” Katırcıoğlu, Fikri Işık’ın, daha güçlü bir bakanlıkla görevine kabinede devam etmesinin Kocaeli için bir güvenin ifadesi olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından birim başkanları ayrı ayrı masalarda toplanıp, yaptıklarını değerlendi, yapacakları çalışmaları planladılar. 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178