banner166

Akşener'e ağır suçlama! FETÖ'cüleri doldurdu

İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan Düzce Kurucu İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu'dan Akşener'e ağır suçlama geldi.

Akşener'e ağır suçlama! FETÖ'cüleri doldurdu
banner158
banner174
 İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu partiden istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti yönetimini sert ifadelerle eleştiren Katırcıoğlu "Meral Akşener yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmiştir. Akşener'in benim yedi sülalemde FETÖ'cü bulamazsınız söyleminin ardından 7 sülalesi FETÖ'cü olanların il başkanlıklarına getirildiğini gördüm." dedi.

ercan-katircioglu-siyasetcafe.jpg

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu

''FETÖ'CÜLERİN İL BAŞKANLIKLARINA GETİRİLDİ"

Kurucu il Başkanı Ercan Katırcıoğlu İYİ Parti'nin kuruluşunun hemen ardından makas değiştirdiğini dile getirerek "Türk siyasetine yeni bir soluk getirmek amacıyla kurulmuş olan İYİ Parti'de kurucu il başkanı ve milletvekili olarak yer aldım. Ancak geçen süre içerisinde söylenenler ile yapılanların aynı olmadığı bir siyasi oluşumla karşılaştım. Milliyetçi ve ülkücü fikriyatın iktidara taşınacağı söylemi ile yola çıkılmış, ancak PKK'ya genel af çıkarılmalı, Abdullah Öcalan ev hapsine çıkarılmalı, ayda iki defa halkına seslenmelidir diyen bir kişinin Genel Başkan Yardımcısı yapıldığı bir ortamla karşılaştık.

Meral Akşener'in benim yedi sülalemde FETÖ'cü bulamazsınız söyleminin ardından 7 sülalesi FETÖ'cü olanların il başkanlıklarına getirildiğini gördüm. Makas değiştiren bir siyasi parti ile karşılaştım. Yanlış trene bindiyseniz vagonda geri geri yürümenin bir anlamı olmayacağı düşüncesiyle kurucu il başkanı, milletvekili adayı ve yüksek delege olduğum İYİ Parti'den istifa ediyorum" dedi.

''İSTİFALAR YAŞANACAK''

Önümüzdeki günlerde farklı illerde de istifaların yaşanacağının sinyalini veren Katırcıoğlu "Kurucu başkan olan arkadaşlarımdan büyük bir kısmı ortak hareket etme kararı almıştı. Bu organize hareket önümüzdeki günlerde Ankara'da yapılacaktı. Bu hareketin gecikmesinden dolayı bir an önce adım atmanın doğru olacağını düşündüm. Şu anda partide kurucular kurulundan olan çok az sayıda kişi var. Meral Akşener yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmiştir." dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER