banner166

Bahçeli'den Türklük vurgusu! "Atatürk Cumhuriyet demektir"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında kritik açıklamalarda bulundu. İşte Bahçeli’nin flaş açıklamaları;

Bahçeli'den Türklük vurgusu!
banner158
banner174
 MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı. Bahçeli, Cumhuriyetin 95. yılında açılışı gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı’ndan memnun olduklarını ifade etti.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

Cumhuriyetin 95'inci yılında hayata geçen 200 milyon kapasiteli havalimanından memnun olduk. Cumhuriyetin dayanağı, cumhurun iradesidir.

Türkiye Cumhuriyeti, kucaklaşmanın devletidir. Türkiye Cumhuriyeti geleceğin süper gücüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şükran ve vefa borcumuz vardır. 10 Kasım'da Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80'inci yılını anacağız. Sahip olduğu karar ve azimle yol gösterici olmuştur. Atatürk, Türk Milleti'ne kendisini adamış, inanmış ülkü sahibi bir şahsiyettir. Onun karakterinde teslimiyetin kırıntısı yoktur.

ASLINI İNKAR EDEN KÖKSÜZLER...

Türk Milleti'nin kollektif dehasını hayata geçirerek, hürriyetin bir bağıış değil, bir fetih olduğunu gösterdi. Entrikacıların senaryolarını boşa çıkarmıştır. Bize göre 10 Kasım, ağıt, matemden öte, Atatürk'ün daha iyi tanınması için bir eşik olmalıdır. Hala Atatürk'ü idrak edemeyen, etse de, ifade edemeyen yozlaşmış Cumhuriyet hasımları vardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk Milleti'nin ortak değeridir. Türk Milleti'nin banisidir. Fikir ve emanetine tahammülsüzlük vahşi bir tuzaktır. Bu tuzağa düşemeyiz. Atatürk demek, ne mutlu Türk'üm sözüne sadakattir. Atatürk demek, Türk demektir, Cumhuriyet demektir, Samsun'dan itibaren alşama aşama sahnelenen zafer demektir. Keşke Yunan kazansın diyenler bizden değildir, asla bizden sayılmayacaklardır. Aslını inkar eden köksüzler ne Türk ne de Müslüman olabileceklerdir.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER