Bu Gurur Hepimizin..

Kocaeli AK Parti adaylarını günler öncesinden haber yaparak gazetecilik örneği sergileyerek ilklere imza attık. Bize güvenen okurlarımıza sonsuz teşekkürler

Bu Gurur Hepimizin..
banner158
banner174
 Bu güne kadar bu süreçte yaptığımız haberlere güvenmek istemeyenlerden ise eleştiri alsak bile biz haberlerimizin arkasında sonuna kadar durduk.

Duru Medya Grubuna bağlı olan Nefes Gazetesi,Haber41,Haber24-Mansetoku (ulusal) sitelerimizi de özellikle güncellemedik. Çünkü biz bugüne kadar emin olmadığımız, inanmadığımız, belgesi olamayan hiçbir haberi özellikle tıklanmak adına "asparagas" haber yayınlamadık.

Kocaeli genelinde asılsız listeler havalarda uçuşurken,yetkililerce sürekli “itibar etmeyin” açıklamaları yapılmasına rağmen biz yine kendimize, bize güvenenlere güvendik ve haberlerimizin arkasında bugüne kadar durduk.

Önce Ankara Adayları sonra Denizli Adaylarını ve Kocaeli Adaylarını günler öncesinden sizlere sunmanın, sizlerin güvenini bir kez daha kazanmanın mutluluğunu yaşarken alışıla gelmiş gazetecilik anlayışının dışına çıkarak alnımızın akıyla gerçek bir gazetecilik örneği sergilediğimizden de gurur duyduk.

Haber Sitelerimiz Nefes Gazetesi,Haber41,Haber24,Mansetoku olarak 4.Ocak.2019 tarihinde yayınladığımız haberlerde ne demiştik.. Biz dün olduğu gibi bugünde sözümüzün ve yaptığımız haberlerin arkasındayız.

Gebze Belediye Başkan Adayı: Zinnur Büyükgöz

Darıca Belediye Başkan Adayı: Muzaffer Bıyık

Çayırova Belediye Başkan Adayı: Bünyamin Çiftçi

Dilovası Belediye Başkan Adayı: Hamza Şayir

İzmit Belediye Başkan Adayı: Azize Sibel Gönül

Derince Belediye Başkan Adayı: Zeki Aygün ve 11.01 tarihinde Karamürsel Beldiye Başkan Adayı İsmail Yıldırım olduğunu belirttik. 

Bize güvenen okurlarımıza sonsuz teşekkürler.

Bize güvenmeyenlere de bizzat teşekkür ederiz. 

Sivil Toplum Örgütleri, Dernekler, Siyasiler, Kocaeli Halkı,Basın-Medya kuruluşları amacımız kahramanlık yapmak, toplumu kışkırtmak değil tek amacımız ilkeli haberlerle ve dik duruşumuzla Kocaeli'nin nabzını tutmaktır. Bundan sonrada aynı çizgimizde yılmadan yolumuza devam edeceğiz. Ancak artık siyasi arenada herşeyin eskisi gibi olmayacağını bunu 31.Mart sonrasında seçilen başkanların bizzat yakın takipçisi olarak seçim sürecinde vaad ettiklerini yerlerine getirip getirmediklerini tarafsız bir basın kuruluşu olarak üzerimize düşeni hepbirlikte yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.31.Mart tarihini tıpkı günler öncesinden açıkladığımız aday isimleri gibi bir yere not edin. 31.Mart Türkiye'de değişim tarihi olacaktır. 

Unutmayın yerin kulağı felan yok her yerde biz varız.Gözümüz kulağımız sizin üzerinizde olacak. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER