Cem Uzan Muharrem İnce ile...

Yurt dışında firari olarak yaşayan Genç Parti kurucu Genel Başkanı Cem Uzan ve CHP'li Muharrem İnce’nin birlikte hareket edeceği iddia edildi.

Cem Uzan Muharrem İnce ile...
banner158
banner174

 Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye dönme kararı alan Fransa’da firari halde bulunan Genç Parti kurucu Genel Başkanı Cem Uzan ile CHP’de çalkantılı günler geçiren Muharrem İnce’nin birlikte hareket edeceği kulisleri siyaseti hareketlendirdi.

10 yıldır yurt dışında yasayan firari Cem Uzan, geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunarak Türkiye’ye geri döneceğini açıklamıştı.

BİRLİKTE HAREKET EDECEKLERİ İDDİA EDİLDİ


Yeniden siyasete girerek cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini belirten Cem Uzan ile CHP’de sıkıntılı günler geçiren ve Cumhurbaşkanlığı beklentisi içerisinde olan Muharrem İnce’nin birlikte hareket edecekleri öne sürüldü.

Cem Uzan, geçtiğimiz günlerde 2 aya kadar Türkiye'ye döneceğini ve Cumhurbaşkanı olmak için elinden geleceğini söylemişti.

 İMAMOĞLU ENGELİ

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinden sonra İmamoğlu'nun "Cumhurbaşkanlığı için adının geçmesinden" rahatsız olmuştu. 

İnce adaylık konusunda sorulan bir soruya tekrar "aday olacağım" cevabını verince, Ekrem İmamoğlu tarafından gelen twit gerginlik yaratmıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178