banner166

CHP'den bir ihraç daha!

'Benim partim FETÖ'ye teslim oldu' diyen CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve 22. dönem Tunceli Milletvekili Yılmaz Ateş, partiden ihraç edildi.

CHP'den bir ihraç daha!
banner158
banner174

 CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve 22. dönem Tunceli Milletvekili Yılmaz Ateş, geçtiğimiz hafta partisini eleştiren sözleriyle çok konuşuldu, parti içinden de tepki aldı.

Ateş, katıldığı bir televizyon programında CHP'nin FETÖ'yle ilişkisini eleştirerek; "MHP’yi ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nü tebrik ediyorum. Maalesef benim partim teslim oldu ama MHP ve Fenerbahçe, FETÖ terör örgütüne teslim olmadı. Eğer dik durabilseydik 15 Temmuz darbe girişimi de olmayacaktı." demişti.

Bu sözler üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise; Yılmaz Ateş'in, eski partisine doğrudan ve kasten ihanet ettiğini belirterek, "Kendisini noktasız, virgülsüz şekilde ayıplıyoruz, kınıyoruz." dedi.

Yılmaz Ateş, dün CHP Ankara Disiplin Kurulu kararıyla partiden kesin olarak ihraç edildi.

 ÖZTÜRK YILMAZ DA İHRAÇ EDİLMİŞTİ

 Şimdilerde yeni bir parti kurma hazırlığı içerisinde olan Büyükelçi ve Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz'da PKK ile ilgili eleştirileri sebebiyle CHP'den ihraç edilmişti.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER