banner166

Civelek'ten sert tepki!

KOTO Başkanı Murat Özdağ'ın Paralel Devlet Yapılanması/Fetö Operasyonu kapsamında gözaltındayken polise verdiği ifade de adını kullanmasına Mahmut Civelek tepki gösterdi.

Civelek'ten sert tepki!
banner158
banner174
 Civelek, "Murat Özdağ kendisi hakkında sorulan soruların hepsini hatırlamıyorum şeklinde yanıt verirken, hiç alakası olmayan bir yerde falanca toplantıda beni ve bazı isimleri gördüğünü söylemesini anlamış değilim. Dünya görüşü itibariyle bu çirkin iftiranın üzerime yapışmasını kabul edemem" dedi.

"İFADESİNİ GÖRDÜM"

AK Parti eski il başkanın Civelek, KOTO Başkanı Murat Özdağ'ın emniyetteki ifadelerini bizzat gördüğünü belirterek, "İlk anda inanamadım ama ifadesini bizzat ben okudum, inkar edemez. Polis, Murat Özdağ'a örgütle bağlantıları hakkında bir dünya soru sormuş ve hepsine hafızasını yitirmiş gibi hatırlamıyorum şeklinde yanıt vermiş. Ama sorulmadığı halde ifadesinin bir yerinde şu toplantıda beni ve TV 41 Genel Yayın Müdürü Şahin Turgun'u gördüğünü söylüyor. Bunu neden yaptı anlamış değilim ama inkar edemez, ifadeyi gördüm. Açıkçası ben bu ilde yıllarca AK Parti İl Başkanlığı yaptım. Siyaset gereği her kesimden görüştüğümüz insanlar olmuştur. Bunlar siyaset gereği de olsa 1-2 defadır. Ama bizim için bıçak sırtı 17-25 Aralık operasyonlarıdır. O tarihten sonra biz bu oluşumun Fetö olduğunu gördük. O dönem Başbakanımız, şimdi Cumhurbaşkanımız'a yapılan çirkin saldırılar sonrası bizim böyle bir yapıyla bir arada olmamız mümkün olabilir mi? Yaşam biçimimiz ve inancımız gereği bu iftiranın üzerime yapışmasını asla kabul edemem. Şimdi strateji değiştirip, yalanlama yolu seçse de tutanaklar orada duruyor" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER