Ensar Öğüt Kocaeli’den aday adayı

CHP’den 3 Dönem Ardahan milletvekilliği yapan, siyasetin renkli kişisi Ensar Öğüt bu kez Kocaeli’den milletvekili aday adayı oldu.

Ensar Öğüt Kocaeli’den aday adayı
banner158
banner174

 CHP’den 3 Dönem Ardahan milletvekilliği yapan, siyasetin renkli kişisi  Ensar Öğüt bu kez Kocaeli’den milletvekili aday adayı oldu. Bununla birlikte 27. Dönem için CHP’den milletvekilliği aday adaylığı için en çok isim Gebze’den çıkmış oldu.. Gebze ilçesinden 4 önemli kişinin milletvekilliği aday adaylığı için ismi geçiyor. Ensar Öğüt  3 dönem Ardahan CHP’den Ardahan milletvekilliği yaptı ve çiftçiler için bolca mücadele vermesinden tanınıyor. CHP’nin bir dönem Gebze İlçe Başkanlığı’nı yapan ve 2014 seçim sürecinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için de aday adayı olan Ensar Öğüt, mevcut milletvekili Tahsin Tarhan, bir önceki dönem Milletvekilliği yapan Mehmet Hilal Kaplan ve Gebze'nin sevilen hekimlerinden Dr. Mustafa Anaç listede üst sıralarda yerini almak için mücadeleye girecek.

Ensar Öğüt Kimdir ?

Ensar Öğüt, 1 Ocak 1946'da Ardahan Çıldır'da doğdu. Babasının adı Abdullah, annesinin adı Güllizzar'dır. İş Adamı ve Ekonomist; Kazakistan El Farabi Devlet Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Bölümü'nü bitirdi. İş adamı olarak çalıştı. İşsizliği Önleme Derneği Başkanlığı, Kars-Ardahan-Iğdır Demokrasi Platformu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Kurucu Üyesi oldu. 3. Dönem  Ardahan’dan Milletvekilliği yaptı. İngilizce ve Arapça bilen Öğüt, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2018, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER