banner166

Gebze CHP'de Kongre Yapılıyor

CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın 37’nci olağan genel kurulu Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılıyor.

Gebze CHP'de Kongre Yapılıyor
banner158
banner174
 
Kongrede,  CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, il gençlik kolları başkanı Emre Andız, il kadın kolları Songül Kaya, CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, delegeler ve çok sayıda partili hazır bulundu.

416 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede Gebze teşkilatının 17 ilçe yöneticisi ve 106 il delegesi seçilecek.

DİVAN BAŞKANI CANDAN YÜCEER

Kongre  saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz açılış konuşmasını yaptı. Divan başkanlığı için CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer görev alırken divan üyeliklerine Çiğdem Canbaz, Zafer Yılmazel ve Muhammed Demir seçildi. Divan başkanı Candan Yüceer yaptığı konuşmada, “Çok kıymetli CHP’liler sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kazananı ve kaybedeni olmayan bir seçim olacak.” dedi.

HEP BİRLİKTE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ

 Konuşmasına İlçe kongresinin partilerine, huzurlu ve refah dolu günlere vesile olmasını dileyerek devam eden Yüceer, “ Her zaman büyük hedeflerin partisi olduk. Kim seçilirse seçilsin herkes bu mirasa sahiplenecek. İlçe kongrelerinin sonuna yaklaştık. İl kongrelerinin sonrasında genel kurultaya gideceğiz. İktidar partisinde ise tek adamlık her yere sirayet etmiş durumda. Bizler her zaman farklı anlayışlarımız oldu. Eleştirilerimiz oldu olacak. Ancak ötekileştirmeden, ayrıştırmadan bunları tartışacağız. Hep birlikte iktidara yürüyeceğiz. Ülke olarak krizlere sürükleniyoruz.

EL ELE YÜRÜYECEĞİZ

Ülkenin gerçek gündemi hayat pahalılığı, zamlar, ödenemeye maaşlar, şiddete maruz kalan gençler ve kadınlar, intihar eden babalar. Ama iktidar bu gündemi görmüyor. İşte bu yüzden iktidarı kazanacağız. El ele güzel günlere yürüyeceğiz. yolunuz açık birliğiniz daim olsun diyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER