banner166

Gebze'de Serap Çakır rüzgârı esiyor

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze'de seçim rüzgârları estiriyor. Gebze'de gezmedik sokak, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Serap Çakır, gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Gebze'de Serap Çakır rüzgârı esiyor
banner158
banner174
 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler yaklaşırken, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Osman Yılmaz ve Köşklü Çeşme'de esnaf turu yapan Serap Çakır,  büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı. 

GEBZE'Yİ ADIM ADIM GEZİYOR
Gebze'yi adım adım gezen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bugün esnafımızla, tüccarımızla ve vatandaşlarımızla gönül rahatlığı içerisinde bir araya gelebiliyorsak; Allah izin verir göreve geldikten sonra da aynı şekilde halkımızla iç içe olacağız" dedi.

SORUNLARI TEK TEK OLDU
Şehit Numan Dede Caddesi ve Yeni Bağdat Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, adeta sevgi seliyle karşılandı. Esnafın şikayetlerini dinleyen Çakır, sorunları tek tek not aldı.

GEBZELİLER DEĞİŞİM İSTİYOR
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a destek açıklamaları ile destek veren esnaf ve vatandaşlar, Gebze'de değişimden yana olduklarını belirtti. Değişimin öncüsü olacağını belirten Serap Çakır ise, "Gebze'de bir ilki başaracağız. Halkımızın desteği Allah'ın da izni ile 1 Nisan'dan sonra güzel günler bizi bekliyor" şeklinde konuştu. 

MİTİNGE DAVET ETTİ
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, vatandaşları 24 Mart Pazar günü saat 17:00'da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştireceği mitinge davet etti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER