Gelecek Partisinde İstifalar Devam Ediyor Genel Başkan Yardımcısı istifa etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ABD Başkanı Joe Biden’ın Türkiye’de muhalefete verdiği gazla erken seçimde iktidara geleceklerini iddia etti. Davutoğlu, bu komik açıklamaları yapsa da Gelecek Partisi’nin tepesinde kazan kaynıyor.

Gelecek Partisinde İstifalar Devam Ediyor Genel Başkan Yardımcısı  istifa etti
banner158
banner174
 ABD Başkanı Joe Biden’ın “Türkiye’de muhalefete destek vererek Erdoğan’ı devireceğiz” sözleriyle ve son günlerde farklı taktiklerle,gaza gelerek erken seçimde iktidara geleceğini iddia eden Ahmet Davutoğlu’nun partisinde ise durum tam tersi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Araştırma, Geliştirme ve Bilişim Başkanı Neslihan Çevik, partiden istifa ettiğini duyurdu.

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSTİFA ETTİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Araştırma, Geliştirme ve Bilişim Başkanı Neslihan Çevik, partiden istifa ettiğini duyurdu. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu’nda da yer alan isimlerden biri olan Neslihan Çevik, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında partiden ayrıldığını açıkladı. Neslihan Çevik, şu ifadeleri kaydetti:

“Zorunlu açıklama: Kuruluşundan beri içinde yer aldığım Gelecek Partisi’nden bugün itibari ile ayrılmış bulunuyorum. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoglu’na ve tüm Gelecek Partililere saygı ve sevgilerimi sunar, kendilerine başarılar dilerim.”

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER