İlk tepki Selçuk Özdağ’dan: Seni kılıcımla düzeltirim!

AK Parti MYK tarafından kesin ihraç kararıyla disipline sevk edilen Davutoğlu ekibinden ilk tepki AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’dan geldi.

İlk tepki Selçuk Özdağ’dan: Seni kılıcımla düzeltirim!
banner158
banner174
 Yeni parti kuracağı söylenen AK Parti eski Genel Başkanı olan ve bir dönem Başbakanlık yapan Ahmet Davutoğlu ekibine Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığını yürüttüğü AK Parti MYK’dan kesin ihraç istemi geldi. Kesin ihraç istemiyle AK Parti disiplin kuruluna sevk edilenlerden ilk tepki AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’dan geldi.

 

Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kesin ihraç kararlarını değerlendirdi ve tepkisini ortaya koydu. Özdağ’ın açıklamaları şöyle:

 

Solcuların döneği, sağcıların haini hiç bitmiyor. En ufak bir eleştiri veya farklı değerlendirme olduğu zaman hemen davaya ihanet veya davadan dönmek etiketini yapıştır gitsin. Son dönemlerde AK Parti'nin içerisinde olduğu durum da bunun en tipik örneği. Bir şeylerin ters gittiğini, yanlış işlerin olduğunu söyleyenler dışlanıyor. Seçmen sandıkta net mesajlar veriyor ve bu mesaj maalesef algılanmıyor. “Seni kılıcımla düzeltirim ya Ömer!” mucibince bir tavır takınıyorsun davaya ihanet ile suçlanıyorsun.

 

“Dost acı söyler"; "Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır" düşüncesiyle fikirlerini ifade ediyorsun hakarete varan pespayelikler ile muhatap oluyorsun. Halbuki ortada bir dava varsa; davaya ihanet edenler doğru bildiklerini söyleyenler ve bunu haykıranlar değil, yapılan her yanlışa alkış tutanlardır.

 

Türk Milletinin vekili olmak gibi yüce bir görevi yerine getirmek yerine modaya bazı isimlere ne kadar hakaret edersem o kadar yaranırım çukuruna düşmüş ve iki kelime yazmaktan acizlere söylenecek başka sözümüz yoktur. Son sözümüz yine bu minvalde olsun: DOST ACI SÖYLER...

Bu seri twetler ihraç istemiyle disipline verildiğimizi öğrenmeden önce yazılmıştı. Belki bu söylediklerim sonra daha iyi anlaşılacak ama iş işten geçmiş olacak. Son durum üzerine üstüne basa basa tekrar edelim.

"DOST ACI SÖYLER"

 

“İYİLİK OLSUN DİYE ELEŞTİRDİK”

“Biz iyi olsun diye eleştirdik. Eksiklikleri dile getirdik. Sorunların varlığına karşı direnen parti yetkililerine hatırlatmak istedik.

Her şey iyiyse niye doğalgaza 1 ayda yüzde 30 zam geldi. Her şey iyiyse niye enflasyon yükseliyor. Her şey iyiyse niye mutfakta yangın var. Her şey iyiyse niye Suriye’de Rusya-ABD arasında pinpon topu oldu. Biz bunları söyledik, bizi ihraç edince bu sorunlar yok olmayacak.

 

ÖZDAĞ MUHALEFETE GEÇİNCE AK PARTİ OLDU AKP

Likayata bağlı atamalar yapılmaması siyasal iflastır. 2010’a kadar sorun çözen AKP vardı. Sonrasında sorunların çözdüğü bir AKP var. Başkanlık sistemi sonrasında niye fakirleşiyoruz. Biz bunları söylemesek bile sokak bunları söylemeye devam edecek.

Bizi ihraç ettiler bundan sonra söz milletin.”

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER