Karabacak: “Bahçeli ülkenin önünü açtı"

Karabacak: “Bahçeli ülkenin önünü açtı"

 Karabacak: “Bahçeli ülkenin önünü açtı
banner158
banner174
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin halk oylaması sürecinde aldığı kararlarla Türkiye’nin önünü açtığını söyledi

ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ülkücü seçmenlerle bir araya geldi. Başkan Karabacak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin halk oylamasında evet oyunu vereceğini açıklamasını ve çalışmalarını değerlendirdi. Karabacak, Bahçeli’nin gerek 7 Haziran seçimleri sonrasında gerekse de yeni anayasa paketi tekliflerinin görüşülmesi sırasında aldığı kararlarla Türkiye’nin önünü açtığını söyledi. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Karabacak, “Devlet Bahçeli son dönemlerde aldığı kararlarla ülkemizin önünü kesmek isteyen zihniyete darbe indirmiştir. Bizler kendisine devletimiz ve milletimiz adına teşekkür ediyoruz. Devlet adamlığına yakışır tutumundan dolayı kendisini tebrik ediyoruz. Bundan sonra bizlere düşen yeni anayasa maddelerini herkese anlatarak 16 Nisan’da yapılacak referandumda güçlü Türkiye için “evet” oylarını artırmak olacaktır. Bu vesileyle sizlerden de bu çalışmalara katkı ve destek vermenizi istiyor, hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER